klinikken

Klinikken

Daldorff Tannhelseklinikk AS er en tannklinikk med moderne og oppdatert utstyr til å kunne utføre alle typer tannbehandling.

Rød løper

– du skal føle deg velkommen når du kommer til oss.

Daldorff Tannhelseklinikk AS åpnet dørene i nåværende lokaler i juni 1999. Vi har fem identisk like behandlingsrom i 1.etasje. Parkeringsmulighetene er gode rett utenfor klinikken. Inngangen er tilpasset bevegelseshemmede med rampe for rullestolbrukere.

Du skal føle deg trygg og ivaretatt når du kommer til Daldorff Tannhelseklinikk AS.

MG5A6483

Roger Daldorff

Tannlege

Klinikken er designet etter moderne driftskonsept og drives med mål om mest mulig delegering av arbeidsoppgaver. Behandlingsrommene er lyse, effektive og med flott utsikt.

For å kunne tilby den beste behandlingen, er klinikken velutstyrt. Hvert behandlingsrom er eksempelvis utstyrt med digitale røntgen-systemer i tillegg til et eget rom for panoramarøntgen.

Tannklinikkens ansatte er svært opptatte av å holde en høy hygienisk standard.

MG5A6767-1

Gratis parkering, enkel tilgang!

Vi har parkering for funksjonshemmede, samt to vanlige parkeringsplasser rett utenfor klinikken. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter bak lokalene. Kommer du med buss eller båt er vi lokalisert ca.300 meter fra torget (John Savios plass) i Kirkenes.

vondt

Akutthjelp

Vi ønsker å stille opp for pasientene våre, og skal være tilgjengelig for akutthjelp utenfor kontortid så mye som mulig. Trenger du hjelp, kan du forsøke å ringe oss på telefon 78 97 04 44.

Spis sunt

Implantatbehandling

Dersom du mangler en eller flere tenner, kan et alternativ være implantatbehandling. Vi har lang og høy kompetanse i behandling av tannløshet ved hjelp av implantater.

Prisliste

Lurer du på hva behandlingen koster? Vi har lagt ut en prisliste for en del av behandlingen vil tilbyr på klinikken.

Se vår prisliste